Een sterke positionering vraagt om een sterk merk

Wie ben je als bedrijf en wat heb je te bieden? Wat is je toegevoegde waarde? Dit is het vertrekpunt voor het formuleren van de identiteit van jouw bedrijf en de juiste positionering van je merk.

Laat zien wie je als bedrijf écht bent! De Werkkamer achterhaalt het DNA van jouw merk of bedrijf. Wij doen er alles aan om tot een kloppend brand design te komen. Merkbeleving in woord, beeld en gevoel!

Je streeft een herkenbaar merk na, of een organisatie die zich onderscheidt van concurrenten. Je wilt ambities waarmaken en tegelijkertijd de sterke kanten belichten van jouw onderneming. Daarom moet je keuzes maken, ergens écht voor staan!

Het is een enorme uitdaging om tussen alle prikkels en boodschappen met jouw merk boven het maaiveld uit te komen. Ook voor ons als ontwerpers. Pinterest en Instagram staan immers boordevol logo’s en fotografie. En de kwaliteit is echt niet altijd zo slecht, maar wij willen beter, anders met meer onderscheid.

De strijd om een unieke marktpositie wordt steeds heviger. “Hoe zorg ik ervoor dat mensen zich met mijn merk gaan verbinden?”

Zij gaan alleen een verbinding met je aan, als de waardes en emoties van jouw merk bij hen past, met een sterk merk raak je mensen in het hoofd en in het hart. Hoe bereik je die mensen en met welke middelen?

Dit start bij het formuleren van de identiteit van jouw bedrijf, het scherp krijgen van de waarde propositie en een passende en onderscheidende positionering van je merk. Wij analyseren waar de kracht van jouw organisatie ligt en vatten dit in een onderscheidende boodschap met bijpassend beeld, dát is onze belofte!

Wij bekijken de kansen in de markt en vergelijken dit met jouw visie. Wat onderscheidt jou van de concurrenten en hoe kun jij hierop inspelen met een slimme positionering?

Focu! Het beeld dat wij van jouw merk creëeren, zorgt ervoor dat mensen  jou weten te plaatsen, herkennen. Jouw unieke merk zorgt voor verbinding met je doelgroep.

 

Leesvoer van de werkvloer

Tijdens al dat werken wordt er ook veel gelachen en geleerd. We delen graag onze ervaringen, learnings en lachstuipen met je. Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn en lees ons maandelijks ‘Leesvoer van de Werkvloer’. Hier gaan we de diepte in, tonen we je behind the scenes en interviewen we influencers, opdrachtgevers en freelancers uit ons werkgebied.

5 Tips voor een ijzersterke webtekst

Merkpositionering: zo creëer je het!

Freelance WordPress topper met design skillsLaat je website het werk doen

Laat je website het werk doen Zoals je misschien al weet of hebt gelezen houden wij van WordPress websites. Het…

Google beloont responsive webdesign

Google beloont responsive webdesign “Iedereen is tegenwoordig maar bezig met z’n telefoon.” Love it? Hate it? Accept it! Dat het…

Is jouw WordPress website klaar voor de nieuwe privacywet (AVG)

Is jouw WordPress website klaar voor de nieuwe privacywet (AVG) Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywet (AVG) in…

Wie het hardst schreeuwt, wordt gehoord!

Op zoek naar een nieuwe jas voor jouw bedrijf?

Op zoek naar een nieuwe jas voor jouw bedrijf? Wie denkt dat dit bericht je laat kiezen tussen de laatste…

Koud kunstje voor De Werkkamer!

Neem contact op!

Langskomen is leuker