Poets je website op!

Hoe gaat het met je?
Met ons gaat het gelukkig goed. We hebben niet stil gezeten de afgelopen tijd.

Wij hebben allereerst de tijd genomen om onze eigen website eens goed onder de loep te nemen. Want juist nu moet onze online aanwezigheid tiptop in orde zijn. Toen jouw website werd gelanceerd, dacht je vast dat je met regelmaat teksten zou aanpassen of je laatste projecten op de nieuwspagina zou zetten. We weten hoe dat gaat, je was er te druk voor. Gewoonweg, omdat je eigen werk belangrijker is. Houden zo, daar ligt ook je kracht!

Misschien heb je nu ook net wat meer tijd om jouw website eens kritisch te bekijken. Je kunt jezelf daarbij de volgende vragen stellen.

  • Kunnen mijn foto’s een update gebruiken? Ik ben inmiddels 10 jaar ouder.
  • Klopt mijn dienstenpakket nog wel?
  • Zijn mijn teksten nog actueel. Oei, het laatste nieuwsbericht is van 2018!
  • Ik wil een projectenpagina, zodat mijn bedrijf zichtbaarder wordt.
  • Ik heb zulke gave klanten, maar dat weet niemand!
  • Ik ben actief op social media en wil deze berichten terugzien op mijn site.
  • Past de uitstraling van de website nog wel bij mijn bedrijf?
  • Ik heb zoveel te vertellen dat ik ook graag een nieuwsbrief wil maken.
  • Ben ik beter bereikbaar met opvallende contact knoppen? Zorgt dit voor een verbeterde call-to-action?

Hebben deze vragen je geholpen en is jouw website toe aan een opfrisbeurt? Dan maken we graag een passende en aantrekkelijke aanbieding voor je!

Wil je alleen wat eenvoudige aanpassingen doen en ben je even kwijt hoe dat ook alweer moest, dan helpen we je daar natuurlijk ook graag bij. We duiken dan samen in WordPress en frissen weer even op hoe je een nieuwe foto plaatst, een tekst aanpast of een nieuwsberichtje aanmaakt.

We trekken daar een uur voor uit.
De kosten zijn € 49,-

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons dan weten!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen