Online magazines met echte verhalen

DigiMags

Onder de naam DigiMags specialiseerde De Werkkamer zich in het ontwikkelen en uitgeven van digitale (branded) magazines. Zo tonen we de ware aard van een merk of bedrijf in zijn volle glorie. Vertel ook jouw unieke verhaal redactioneel en digitaal!

Wij bij De Werkkamer zijn ontzettend trots op onze DigiMags. We worden erg blij van de productie en redactie ervan en kregen tot nu toe zoveel positieve reacties, dat we het liefst voor al onze klanten een DigiMag zouden maken. Vooral omdat we ervan overtuigd zijn dat het werkt. Niet alleen extern, ook intern is het een sterk communicatiemiddel dat personeel en partners betrokken en geïnformeerd houdt. Ben je benieuwd naar onze online magazines? Kijk dan ook even op DigiMags.nl.

Een écht eigen magazine

Vertel het volledige verhaal achter jouw merk, bedrijf, dienst of product, in een eigen online magazine! Onze DigiMags doen jouw business recht, door informatie op een redactionele manier te presenteren.
Redactionele content gaat – in tegenstelling tot commerciële content – vaak meer de diepte in. Niet alleen de centrale boodschap, maar ook subonderwerpen en achtergrondverhalen worden voor het voetlicht gebracht. In bijvoorbeeld een persbericht ligt de focus vaak op slechts een lancering, vernieuwing of andere nieuwswaardigheid. Door middel van een online magazine kan je veel meer over een bedrijf of product vertellen: de ontstaansgeschiedenis, het belang ervan, gesprekken met betrokken partijen, enzovoorts. Dat is voor zowel ingewijden als leken vaak erg interessant om te lezen.

"Met storytelling wek je als bedrijf meer sympathie"

Storytelling inspireert

Online magazines zijn een warme aanvulling op de vaak al bestaande communicatiemiddelen. De lezer inspireren met storytelling, dat is wat een digitaal magazine in een notendop doet. Die storytelling gaat verder dan alleen de teksten. Ook fotografie en video dragen daaraan bij. De teksten zijn met vaart geschreven en allesbehalve droog. De focus, boodschap, visie en missie van een bedrijf blijven bij de lezer daardoor veel beter hangen! Kortom, met een DigiMag van De Werkkamer wek je sympathie, met goede, oprechte verhalen.

Groot bereik met online magazine

Google Analytics-metingen toonden ons dat een online magazine meer bezoekers naar de website trekt. Na het lezen van een interview met de directeur van een interessant bedrijf, een enthousiaste medewerker of een ontwikkelcase van een innovatief product, is de trigger om meer online te lezen over het betreffende bedrijf veel groter. Een call to action leidt dus vaker tot conversie: meer kliks, boekingen of aankopen dus!

Tip Top Sailing

We maakten inmiddels verschillende succesvolle DigiMags voor meerdere opdrachtgevers. Voor Tip Top Sailing maakten we magazine Topsail, waarin zeilen door de wateren van Griekenland centraal staat. Je leest verhalen over de mogelijkheden en hotspots, ziet filmpjes en de mooiste beelden van blauwe baaien. Het illustreert op een ideale wijze de mogelijkheden van vakantie vieren op het water.

Wil je meer weten over onze DigiMags? Neem contact op!

Behoefte aan een eigen online magazine?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een eigen DigiMag, met aandacht voor de rijke verhalen achter en in de organisatie? De Werkkamer werkt, ook voor jou!