Digimags: online magazines met echte verhalen

Online magazines

Vertel het volledige verhaal achter jouw merk, bedrijf, dienst of product, in een eigen online magazine! Onze DigiMags doen jouw business recht, door informatie op een redactionele manier te presenteren. Dat is voor zowel ingewijden als leken interessant om te lezen!

Magazines, maar dan online!

Redactionele content gaat – in tegenstelling tot commerciële content – vaak meer de diepte in. Niet alleen de centrale boodschap, maar ook sub-onderwerpen en achtergrondverhalen worden voor het voetlicht gebracht. In bijvoorbeeld een persbericht ligt de focus vaak op slechts een lancering, vernieuwing of andere nieuwswaardigheid. Door een digitaal magazine te maken kan je veel meer over een bedrijf of product vertellen: de ontstaansgeschiedenis, het belang ervan, gesprekken met betrokken partijen, enzovoorts. Een digitaal magazine is daarom een uitstekende toevoeging aan je communicatie uitingen, omdat je hiermee de consument echt kunt overtuigen van jouw visie en unique selling points.

DigiMag doet recht aan het Brand Design

Online magazines zijn een warme aanvulling op de vaak al bestaande communicatiemiddelen. Een DigiMag doet recht aan het brand design: de merkbeleving van jouw organisatie. Alles is er namelijk in opgenomen, de huisstijl, juiste tone-of-voice, fotografieillustraties en rijke tekstuele content. De lezer inspireren met storytelling, dat is wat een digitaal magazine in een notendop doet.

Die storytelling gaat verder dan alleen de teksten. Ook fotografie en video dragen daaraan bij. De teksten zijn met vaart geschreven en allesbehalve droog, waarmee jij jouw doelgroep echt inspireert. De focus, boodschap, visie en missie van een bedrijf blijven bij de lezer daardoor veel beter hangen. Kortom, door een digitaal magazine te laten maken door De Werkkamer wek je sympathie, met goede, oprechte verhalen.

"Denk niet slechts in doelen, maar ook in verhalen!"

Groot bereik met online magazine

Google Analytics-metingen toonden ons dat een online magazine meer bezoekers naar de website trekt. Na het lezen van een interview met de directeur van een interessant bedrijf, een enthousiaste medewerker of een ontwikkelcase van een innovatief product, is de trigger om meer online te lezen over het betreffende bedrijf veel groter. Een call to action leidt dus vaker tot conversie (een klik, boeking of aankoop online). Deze inzichten zetten wij graag in wanneer wij digitale magazines maken voor onze klanten. Ook wanneer je offline magazines wilt laten maken, is De Werkkamer jouw partner. Wij halen het beste uit offline en online communicatiemiddelen en creëren de perfecte mix; zo komt jouw merk overal tot zijn recht.

DigiMag BG-Engineering

Voor BG-Engineering maakten we een DigiMag over het verhaal achter en belang van strooit.nu, die actuele informatie verstrekt over de toestand van het wegdek. We spraken hierover met de directeur van het bedrijf, een meteoroloog en de projectleiders en beheerders van provincie Noord-Holland, die dagelijks met deze innovatieve tool werken. Het resultaat? Een helder en inspirerend verhaal over een relatief complexe technische toepassing.
Lees er hier meer over.

Digitale magazines laten maken door De Werkkamer

Wij bij De Werkkamer zijn ontzettend trots op onze DigiMags. We worden erg blij van de productie en redactie ervan en kregen tot nu toe zoveel positieve reacties, dat we het liefst voor al onze klanten een DigiMag zouden maken. Vooral omdat we ervan overtuigd zijn dat het werkt. Niet alleen extern, ook intern is het een sterk communicatiemiddel dat personeel en partners betrokken en geïnformeerd houdt. Ben je benieuwd naar onze online magazines? Kijk dan ook even op DigiMags.nl.Naast het maken van online magazines heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises.

Wil je een eigen digitaal magazine laten maken?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een eigen DigiMag, met aandacht voor de rijke verhalen achter en in de organisatie?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!