Promotiemateriaal

De WerkkamerExpertisePromotiemateriaal

Promotiemateriaal: bespaar niet op je zichtbaarheid!
Promotiemateriaal

Voor sommige bedrijven is het vanzelfsprekend, voor anderen een hoofdbreker: promotiemateriaal ontwerpen. Wat moet je ermee en wanneer is het effectief? Daar hebben wij wel een mening over!

Als je jezelf niet laat zien, weet niemand dat je bestaat. Daar zijn wij als communicatie- en reclamebureau in Bergen op Zoom van overtuigd. Zorg dus dat je investeert in passend promotiemateriaal. Wij kampen met dezelfde uitdagingen als andere bedrijven omtrent zichtbaarheid. Onze mening hierover delen we graag met je. Voor events en beurzen geldt, bespaar niet op je zichtbaarheid! De Werkkamer maakt het mooiste promotiemateriaal voor jouw bedrijf om zo de aandacht te trekken van je doelgroep.

Effectief promotiemateriaal ontwerpen: doelgroep + ontwerp + boodschap

Goed promotiemateriaal laten ontwerpen is meer dan ‘een moetje’. Als het geen effect heeft, kan je het beter laten. Het effect van promotiemateriaal is niet alleen afhankelijk van het materiaal zelf: het moet bijvoorbeeld bij de juiste doelgroep onder de aandacht worden gebracht. Daarnaast trek je de aandacht met een superstrak ontwerp, goede fotografie en/of illustratie. Ook een sterke, duidelijke boodschap is essentieel wanneer je promotiemateriaal gaat ontwerpen. Wat jij als bedrijf of merk voor mensen kunt betekenen, moet in één oogopslag duidelijk zijn.

"De Werkkamer laat jouw bedrijf 'shinen' met doeltreffend promotiemateriaal'

Ludieke promoties en weggevertjes

Humor werkt altijd goed, is onze ervaring. Net als een ludiek weggevertje tijdens een beurs. Daardoor blijf je als afzender vaak net wat beter hangen. Het komt dus zowel de naamsbekendheid als het imago ten goede. Wij bij De Werkkamer houden wel van een knipoog en denken graag mee over een unieke aanpak voor jouw promotiemateriaal, zodat jouw doelstelling het meest effectief wordt bereikt. Of je er nu voor kiest om een flyer te laten ontwerpen of juist inspiratie nodig hebt voor een weggevertje: De Werkkamer helpt jou het perfecte promotiemateriaal te ontwerpen.

Gedreven reclamebureau, effectieve promoties!

De Werkkamer is een gedreven reclamebureau in Bergen op Zoom: een bureau met humor, een visie en veel ervaring. Wij zetten graag onze tanden in effectieve promoties en gaan daarbij creatief, onderzoekend en resultaatgericht te werk. Wij hanteren korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen. Jouw beurs komt namelijk steeds dichterbij en je ontwerp moet wel op tijd af zijn! Bij De Werkkamer is dat geen probleem. Samen met jou ontwerpen we promotiemateriaal waarmee jij de aandacht trekt van je doelgroep.

Natuurlijk denken we in een voortraject graag al mee over een uniek concept voor jouw promotiemateriaal, passend bij de doelstelling en het budget. Hoe dan ook zorgen we ervoor dat jouw boodschap zijn doel bereikt. Dit doen we onder andere met brochures, folders, flyers, give-aways en andere promotionele uitingen die aansluiten bij de huisstijl van jouw organisatie!

Naast het ontwerpen en produceren van promotiemateriaal heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises.

Bekijk alle expertises

Ben je op zoek naar opvallend promotiemateriaal?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een gedreven reclamebureau en goed en opvallend beursmateriaal dat past binnen de huisstijl?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!

Neem contact op