Wie het hardst schreeuwt, wordt gehoord

Beursmateriaal

Als je ervaring hebt met beurzen dan weet je wat we bedoelen als we zeggen: doe het goed of doe het niet! Hoewel je als bedrijf in het dagelijks leven ook genoeg concurrentie hebt van anderen, wordt dat op zo’n beurs wel erg duidelijk. Hier geldt “wie het hardst schreeuwt, wordt gehoord.” Laat je beursstand ontwerp dus niet ondersneeuwen door de concurrentie. Opvallen zal je! De Werkkamer helpt je er graag bij.

Beursstand ontwerp Allnex

In de schijnwerpers met jouw beursstand ontwerp

Op een beurs staat jouw bedrijf in de schijnwerpers. Althans, dat is de bedoeling. Want als dat niet zo is, dan doe je iets verkeerd. Een fantastisch beursstand ontwerp is hierbij de sleutel tot succes. Je wilt dat zoveel mogelijk mensen jouw stand bezoeken om informatie in te winnen. Ze moeten dus geprikkeld worden door de uitstraling van jouw stand. Met opvallend beursmateriaal en een goed beursstand ontwerp zorg je dat je opvalt tussen al die anderen.

"Wij helpen je om op te vallen met het juiste beursmateriaal!"

Waar moet een beursstand ontwerp aan voldoen?

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van beursmateriaal en een beursstand dienen onderstaande punten bij De Werkkamer als uitgangspunt:

  • Een goede (bondige, heldere en authentieke) boodschap naar de beursbezoekers
  • Een consistent, verzorgd en opvallend ontwerp
  • Een reden voor klanten om in contact te treden

Alles ligt hierbij in het verlengde van het brand design van het betreffende bedrijf, maar op een beurs zijn kleine extra triggers van belang. Dat kan bijvoorbeeld een vraagstelling (gedrukt op het beursmateriaal) zijn die bezoekers motiveert tot een gesprek. De Werkkamer gaat graag in gesprek over het ideale beursstand ontwerp voor jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat jouw doelgroep geprikkeld wordt.

Beursmateriaal laten ontwerpen bij De Werkkamer

Naar aanleiding van een gesprek en aan de hand van tekeningen en plattegronden gaan wij aan de slag met het ontwerp van de beursstand en promotiematerialen als brochures, flyers en banieren. Alles gaat in samenspraak met jou, zodat we het best mogelijke resultaat behalen. Gaat het om een beurs in het buitenland? Dat is voor ons geen probleem: voor Engels en zelfs Chinees of Russisch ben je bij ons aan het goede adres. De Werkkamer regelt alles rondom het ontwerp en de presentatie op de beurs, zodat jij het beste uit de beurs weet te halen.

Waarom moet je jouw promotiemateriaal laten ontwerpen door De Werkkamer? Wij staan voor snelle communicatie met korte lijnen, zodat we optimaal resultaat kunnen behalen in een korte periode. Daarnaast heb je één aanspreekpunt binnen het bedrijf, waardoor er altijd iemand volledig op de hoogte is van jouw beursstand ontwerp. Wij denken met jou mee. Kom eens langs op ons kantoor in Bergen op Zoom en laat je inspireren!

Naast het ontwerpen en produceren van beursmateriaal heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises.

Behoefte aan goed en opvallend beursmateriaal?

Heeft jouw organisatie behoefte aan goed en opvallend beursmateriaal dat past binnen de huisstijl?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen