Een foto zegt meer dan duizend woorden

Fotografie & Video

“Een foto zegt meer dan duizend woorden” is een cliché waar wij onze handen niet aan willen branden. Natuurlijk kan een goede foto ontzettend effectief zijn in het overbrengen van een boodschap of verhaal. Maar aan een slechte foto maken wij liever helemaal geen woorden vuil, laat staan meer dan duizend!

Goede fotografie herken je!

In een tijd waarin iedereen wel een beetje fotograaf denkt te zijn, door Instagram een verborgen talent heeft ontdekt en een goede camera nooit ver weg is, is het des te belangrijker om te werken met écht goede beelden. Maar hoe herken je die? Wij bij De Werkkamer hebben daar een oog voor ontwikkeld en weten inmiddels dat goede zakelijke portretten schieten veel meer behelst dan iemand in de lens laten kijken en op het knopje drukken. Heeft jouw bedrijf al goede profielfoto’s of ben je op zoek naar iemand die jouw eventfotografie kan verzorgen? Dan helpt De Werkkamer jou verder!

"Hoge kwaliteit, voldoende pixels"

Houvast in de dagelijkse fotografie-tsunami

In de tsunami aan beelden die ons dagelijks overspoelt in de online en offline media, lijken we soms wat ongevoelig te worden voor beeld. Als bedrijf moet jij je daarom weten te onderscheiden van de rest! Van folder tot website tot online magazine en promotiemateriaal: fotografie geeft een bedrijf een gezicht. Een goede website heeft een heldere navigatiestructuur, snelle code én goed beeld als fijne binnenkomer. Te vaak wordt op dat laatste bezuinigd. Jammer, want snelle, slechte snaps doen afbreuk aan de uitstraling van jouw website én organisatie. Neem je zakelijke fotografie dus niet voor lief. Wij brengen je graag in contact met een professionele fotograaf zodat je fantastische beelden om te gebruiken in jouw communicatie uitingen!

Fotografie Saver

Voor afvalverwerkingsbedrijf Saver bedachten we niet alleen het concept voor het jaarverslag (‘De Gouden Eeuw’), we verzorgden ook de opmaak, redactie en fotografie ervan! De zakelijke portretten en stillevens voor het jaarverslag werden gemaakt door een gerenommeerd fotograaf, geheel in Gouden Eeuw-stijl. We zijn ontzettend trots op het resultaat, dat je hier kunt bekijken.

Van eventfotografie tot portretten voor drukwerk of online

Na een gesprek over de behoeften en het eventuele concept, maken we een plan en voorstel. Daarbij houden we rekening met alle details. Foto’s die gebruikt worden voor drukwerk vragen om hoge kwaliteit en voldoende pixels. Fotograferen we uitsluitend voor online? Dan is het voor de laadtijd van de website juist belangrijk dat de foto’s niet te zwaar zijn. Samen met een ervaren fotograaf klaren we de klus en leveren we precies de foto’s af die je voor ogen had.

Naast fotografie, heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises.

Behoefte aan goede fotografie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan goede eventfotografie, zakelijke portretten of andere fotografie?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen