Jouw website hoort te werken, vóór jou!

Webdesign en -development

Bezuinigen op een goede website is wat ons betreft fout nummer één binnen het MKB. Het is namelijk vaak het eerste dat oriënterende mensen te zien krijgen. Een kwalitatieve website is dus een investering waard.

Grote(re) bedrijven met flinke budgetten verliezen het doel van een site daarentegen soms uit het oog. Terwijl het voor De Werkkamer zo klaar als een klontje is: jouw website hoort te werken, vóór jou! Wij helpen je als webdesign bureau in Bergen op Zoom graag bij het maken van een fantastische website om jouw doelstellingen te behalen.

Online Marketing door De Werkkamer

Heb jij al een goed werkende website?

Stand out from the crowd is voor nog maar weinig bedrijven weggelegd, en dat geeft niets. Belangrijker is dat:

  1. jouw website bij jouw bedrijf én budget past
  2. jouw website goed voor je werkt (snel, responsive, gebruiksvriendelijkheid)
  3. jouw website bij de juiste doelgroepen vindbaar is. We denken er graag over mee en kunnen je ook ondersteunen op online marketing gebied!

"Een goede website werkt, voor jou!"

Zelf aan de slag met een mooie (WordPress) website

Bij ons webdesign bureau De Werkkamer in Bergen op Zoom houden we van WordPress. Dit open source systeem is duidelijk en biedt veel mogelijkheden voor jou als gebruiker en voor ons als webdesign bureau om mee te werken. Door het gebruiksvriendelijke CMS systeem kun je eenvoudig zelf wijzigingen doorvoeren in je website. Onze signatuur? Een mooie, goed werkende website waarmee je zoveel mogelijk zelf aan de slag kan. We zijn kritisch als het gaat om goede navigatie en heldere webcopy die wordt opgepikt door zoekmachines (SEO). Liever geen WordPress website? Ook voor een custom-made website kun je terecht bij ons webdesign bureau in Bergen op Zoom. Je kunt bij ons een website laten maken die volledig aansluit op jouw wensen. We ontwerpen en ontwikkelen volledige websites, one-page sites, maar ook mobile apps!

Website Strooit.nu

Voor BG-Engineering ontwierp en ontwikkelde De Werkkamer de website strooit.nu: hier vindt autorijdend Nederland alle informatie over het wegdek in de winter. Zowel op technisch als design gebied heeft ons webdesign bureau hier haar licht op laten schijnen, wat heeft geleid tot een fantastisch eindproduct waar we erg trots op zijn!

Professionele websitebouwer in Bergen op Zoom

De Werkkamer luistert graag naar jouw website-wensen. Als webdesign bureau denken we mee over een heldere paginering en het integreren van huisstijl-elementen. Als webbouwers kijken we wat de technische mogelijkheden zijn die bij jouw wensen passen. Kortom: we zorgen ervoor dat de website er goed uitziet én goed werkt. In ons webdesign bureau in hartje Bergen op Zoom werden al heel wat websites ontwikkeld, altijd met dezelfde focus op precisie en kwaliteit. We ontwikkelen graag een website naar jouw wens en zoeken naar het webdesign dat aansluit op jou huisstijl. En misschien, terwijl we toch bezig zijn, kunnen we daar ook meteen een blik op werpen. Wij zijn namelijk meer dan alleen een webdesign bureau; wij helpen je graag op alle gebieden!

Naast webdesign en webontwikkeling heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises.

Nieuwe website laten bouwen?

Heeft jouw organisatie behoefte aan de ontwikkeling van een nieuwe website?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen