Google het en je zult het weten!

SEO / Zoekmachine optimalisatie

Als je iets niet weet, is het eerste dat mensen tegen je zeggen; Google het even! Zo makkelijk is het tegenwoordig om antwoord te krijgen op de meest ingewikkelde vragen. De dagen van de encyclopedieën zijn allang voorbij en als bedrijf kun je nu gemakkelijk het antwoord verschaffen op de vraag van jouw doelgroep. Maar hoe zorg je dat mensen die hun zoekvraag invoeren in Google op jouw website terecht komen? Met zoekmachine optimalisatie natuurlijk!

Online Marketing door De Werkkamer

Zoekmachine optimalisatie om nieuwe mensen te bereiken

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, pas je toe om eerder in de zoekresultaten van Google naar boven te komen. Zo ben jij degene die antwoord geeft op alle relevante vragen van potentiële klanten. Het is een wezenlijk onderdeel van een online marketing strategie en moet dus ook serieus aangepakt worden. Met allerlei handige tools kun je erachter komen op welke termen jouw doelgroep zoekt.

Wanneer jij een advocatenbureau hebt, betekent het namelijk niet dat jouw doelgroep alleen op advocatenbureau zoekt. Ook vertakkingen, zoals advocatenbureau Rotterdam of advocaat zoeken, zijn zaken waarop jij in kan spelen! Door te achterhalen waar mensen naar zoeken, kun jij gericht hun probleem of behoefte beantwoorden. Wanneer je kiest voor specifieke woorden, haal je het meest relevante verkeer naar je website en sta je sneller op nummer 1. Wij helpen je graag met het bepalen van de meest relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf.

"Goede content en SEO gaan hand in hand"

SEO in Bergen op Zoom

Nu je weet welke woorden voor jouw bedrijf relevant zijn, kun je deze gaan koppelen aan specifieke pagina’s op je site. Door de juiste woorden te gebruiken en te zorgen voor een goede user experience, waarbij een responsive website een grote rol speelt, zal Google jou belonen met een hogere positie in hun resultaten. Wel zo fijn als je nieuwe mensen wilt bereiken met jouw business! De Werkkamer helpt jouw website met zoekmachine op lokaal en en (inter)nationaal niveau.

Online marketing partner Bergen op Zoom

De Werkkamer als jouw SEO bedrijf

Zoekmachine optimalisatie is niet iets dat je één keer doet en daarna kunt vergeten. Google past namelijk continu haar algoritme aan, dus als je niet blijft bijsturen loopt alles in de soep. Dat is waar De Werkkamer om de hoek komt kijken. Samen met onze online marketing partner zorgen wij dat jij gevonden wordt én blijft worden.

Wij helpen jou met fantastische content

Sta jij met jouw bedrijf in de startschoenen en wil je graag alles meteen goed aanpakken? Dan helpen wij jou met het schrijven van steengoede content die tegelijkertijd gevonden wordt in Google. Onze copywriter duikt helemaal in de materie en schrijft een vlot verhaal waar jij nog lang de vruchten van plukt. Door slim onderzoek te doen en hierop in te spelen tijdens het schrijven van enthousiasmerende teksten, is het mogelijk om twee vliegen in een klap te slaan.

Naast SEO / zoekmachine optimalisatie heeft De Werkkamer meerdere aanvullende expertises.

Ook behoefte aan SEO voor jouw bedrijf?

Wij helpen jouw bedrijf graag aan een hogere positie in Google en bekijken graag met welke expertises we jou nog meer kunnen helpen.
De Werkkamer werkt, ook voor jou!

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen