Schrijven is een vak!

Tekstschrijven

Teksten met de capaciteit én vaart van een sneltrein, daar streven we naar. Wij schrijven teksten mét inhoud en zónder fouten! Schrijven is een vak.

Een online magazine van onze DigiMags doet jouw business recht, door informatie op een redactionele manier te presenteren

Tekstschrijven met een doel voor ogen

Zoals er veel woorden met verschillende betekenissen zijn, zo hebben verschillende teksten ook verschillende boodschappen. Wij schrijven teksten altijd met een concreet doel voor ogen, vaak informatief, af en toe redactioneel en commercieel. Van corporate brochures tot advertenties en van webteksten tot persberichten: wij klimmen er graag voor in de pen.

"Zoveel teksten, zoveel boodschappen"

Wij vinden graag de juiste woorden voor jouw boodschap

Wat is de boodschap die je als bedrijf wilt overbrengen? En gebeurt dat nu wel helder en effectief? Het goed verwoorden van een (soms complexe) boodschap is van belang voor de effectiviteit ervan.  Als tekstschrijver helpen wij jou met het bereiken van je doelgroep met pakkende teksten.

Het product, traject of de dienst kan dan nog zo complex zijn, jouw doelgroep moet het wél begrijpen en kunnen waarderen! Daar vinden wij graag de juiste woorden voor. Laat er geen misverstand over bestaan: die boodschap wordt vaak op verschillende manieren verwoord, afhankelijk van het kanaal. Wanneer je jouw teksten laat schrijven door De Werkkamer, zorgen wij ervoor dat jouw boodschap op alle kanalen effectief overgebracht wordt.

Van korte, vlotte berichten op social media en in de maandelijkse mailing, tot achtergrondverhalen in het jaarverslag of de bedrijfsbrochure en scherpe SEO webteksten op de bedrijfswebsite. Als tekstschrijver lusten wij er wel pap van! We helpen je daarom graag met het schrijven van jouw teksten!

Redactie jaarverslag Saver

Voor afvalverwerkingsbedrijf Saver bedachten we niet alleen het concept voor het jaarverslag (‘De Gouden Eeuw’), we verzorgden de opmaak, fotografie en redactie ervan! Diverse interviews vertellen meer over de duurzame aanpak van het bedrijf. Lees er hier meer over.

Stevige tekstuele basis voor jouw project

Wanneer je jouw teksten laat schrijven door De Werkkamer, leggen we je eerst het vuur aan de schenen. Het naadje van de kous willen we weten! Zo zorgen we ervoor dat we goede, inhoudelijke teksten kunnen schrijven. We doen er alles aan om samen met jou tot een stevige tekstuele basis te komen. Het allerliefst staan we als tekstschrijver aan het begin van zo’n traject naast je, om mee te denken over een goede contentstrategie. Geen losse flodders, maar een gedegen en consequente boodschap die past binnen de positionering van jouw bedrijf of merk. Laat jouw teksten schrijven door De Werkkamer en wij zorgen voor een fantastische basis waar je nog jaren de vruchten van plukt!

Naast tekstschrijven heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises

Behoefte aan een goede tekstschrijver in Bergen op Zoom?

Heeft jouw organisatie behoefte aan frisse webteksten, short copy of (eind)redactie?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen