Tekstschrijven

De WerkkamerExpertiseTekstschrijven

Schrijven is een vak!
Tekstschrijven

Teksten met de capaciteit én vaart van een sneltrein, daar streven we naar. Met inhoud en zonder fout. Schrijven is een vak!

Tekstschrijven met een doel voor ogen

Zoals er veel woorden met verschillende betekenissen zijn, zo hebben verschillende teksten ook verschillende boodschappen. Wij schrijven teksten altijd met een concreet doel voor ogen, vaak informatief, af en toe redactioneel en commercieel. Van corporate brochures tot advertentie en van webteksten tot persberichten: wij klimmen er graag voor in de pen.

Wij vinden graag de juiste woorden voor jouw boodschap

Wat is de boodschap die je als bedrijf wilt overbrengen? En gebeurt dat nu wel helder en effectief?
Het goed verwoorden van een (soms complexe) boodschap is van belang voor de effectiviteit ervan.
Het product, traject of de dienst kan dan nog zo complex zijn, jouw doelgroep moet het wél begrijpen en kunnen waarderen! Daar vinden wij graag de juiste woorden voor. Laat er geen misverstand over bestaan: die boodschap wordt vaak op verschillende manieren verwoord, afhankelijk van het kanaal.
Van korte, vlotte berichten op social media en in de maandelijkse mailing, tot achtergrondverhalen in het jaarverslag of de bedrijfsbrochure en scherpe SEO webteksten op de bedrijfswebsite. We helpen je graag met het schrijven van teksten!

"Zoveel teksten, zoveel boodschappen"

Redactie jaarverslag

Voor afvalverwerkingsbedrijf Saver bedachten we niet alleen het concept voor het jaarverslag (‘De Gouden Eeuw’), we verzorgden de opmaak, fotografie en redactie ervan! Diverse interviews vertellen meer over de duurzame aanpak van het bedrijf. Lees er hier meer over.

Stevige tekstuele basis

Om tot goede, inhoudelijke teksten te komen, leggen we je eerst het vuur aan de schenen. Het naadje van de kous willen we weten! Alles om tot een stevige tekstuele basis te komen en van daaruit verder uit te werken, voor diverse kanalen. Het allerliefst staan we aan het begin van zo’n traject naast je, om
mee te denken over een goede contentstrategie. Geen losse flodders, maar een gedegen en consequente boodschap die past binnen de positionering van jouw bedrijf of merk.

Naast tekstschrijven heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises

Bekijk alle expertises

Behoefte aan een goede tekstschrijver?

Heeft jouw organisatie behoefte aan frisse webteksten, short copy of (eind)redactie?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!

Neem contact op