2021 we zijn er klaar voor!

We blikken zo vlak voor de kerst terug op 2020, een jaar met een magisch getal, een jaar waarin we geleerd hebben stil te staan, stil te zijn en nog beter samen te werken. Wij zijn in dit geval Jeroen Peetoom, David Veldt en Andrea van der Roest.

Tijdens de eerste lock down hebben we de stoute schoenen aangetrokken en hebben we contact gemaakt met innovatieve bedrijven die impact maken op een duurzame samenleving. Uit pure nieuwsgierigheid, omdat wij meer van wilden weten van duurzame en veranderende markten. Dit heeft ons veel nieuwe informatie en kennis opgeleverd en nog nieuwsgieriger gemaakt. Met groot enthousiasme zijn we met ze in gesprek te gaan om wederzijdse kansen te onderzoeken.

We zijn nu al zover dat we aan het werk zijn voor een succesvol bedrijf dat een belangrijke rol speelt in de energie transitie. Zij zijn slimme techneuten die een systeem hebben bedacht dat tot een maximale reductie van de CO2 uitstoot zal leiden. De vertaling van de techniek naar een verhaal dat begrijpelijk en inzichtelijk wordt voor de “gewone mens” ligt op ons creatieve bord.

Dat betekent vooral dat we met zo min mogelijk informatie, zoveel mogelijk duidelijkheid moeten geven over het systeem. Zodanig dat bijv. een ambtenaar of een toekomstige bewoner van een nieuwe wijk het verhaal onder de arm kan nemen en kan uitleggen aan een andere belanghebbende.

We kunnen er nu nog niet al te diep op ingaan, omdat het te pril is, maar begin 2021 zullen de eerste resultaten zichtbaar worden.

We zijn echt trots dat we nieuwe kansen hebben gezien en hebben weten te benutten. Er is werk weggevallen door de corona, maar er is veel moois voor teruggekomen. De samenwerking met Jeroen en David laat zich vertalen in een nieuw bedrijf waarover je nog veel gaat horen!

Geniet van misschien wel de rustigste kerst ooit en blijf gezond!

Fijne dagen en tot in het nieuwe jaar.

Groet Andrea

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen