Hi, ik ben Andrea van der Roest.

Creatief directeur.

Blog andrea

Waarom is jouw werk zo leuk?

“Het contact met onze opdrachtgevers, het ontwikkelen van nieuwe ideeën, de zoektocht naar de juiste strategie, het samenstellen van het beste team voor de klus: van dat alles krijg ik energie! Mijn werk vraagt altijd om een scherpe blik en nieuwe keuzes, zowel op creatief als op strategisch gebied. Schakelen tussen die twee pijlers vind ik een prachtige uitdaging. Het is heerlijk om een scherpe strategie vertaald te zien in een mooi en creatief eindproduct. Tijdsdruk is daarbij part of the job en ik ben ook op dat gebied door de wol geverfd. Er moet snel geschakeld worden. Heerlijk!”

Vertel eens over jouw vakgebied: wat werkt wel, wat werkt niet?

“Stil blijven staan werkt niet. Wij timmeren al een tijd aan de weg en onveranderd is onze focus op nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. De afgelopen jaren heeft De Werkkamer zich sterk ontwikkeld op digitaal gebied. Intern, qua kennis en kunde, maar ook in ons portfolio zie je daarvan de output. Ons vak is constant aan veranderingen onderhevig, en dat maakt het juist zo leuk en dynamisch. Naast offline uitingen, zijn websites, digitale magazines en social media nu onmisbare onderdelen van de middelenmix. De deur staat bij ons daarom altijd open voor nieuw talent dat we maar al te graag inzetten, want dát werkt!”

Leukste Werkkamer-project?

“Er zijn veel leuke projecten, maar een erg bijzondere was het jaarverslag voor Saver, een afvalverwerkingsbedrijf in Roosendaal. Afval is hot topic! Vanuit het concept “De kunst van het inzamelen” hebben we van verschillende afvalstromen prachtige stillevens gemaakt. Fotografische schilderijen in de stijl van de Gouden eeuw. Het werd een prachtige co creatie door de grote betrokkenheid van de klant tijdens het gehele proces.”

Maak af: “Wanneer ik niet werk…”

“We hebben in de studio een oude Fireball flipperkast staan en sluiten de week altijd af met een potje flipperen én een borrel. Ik tennis, zeil, doe aan yoga, wandel en ga graag uit eten. Ik houd wel van het leven!”

Neem contact op!

Langskomen is leuker

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen