Hi, ik ben David Veldt.

Marketing Strateeg.

Waarom is jouw werk zo leuk?

Ik vind het heerlijk om me samen met de klant in hun markt, behoefte en bijbehorende doelgroep te verdiepen. Ik laat ze strategische kansen ontdekken die ze daarvoor zelf nog niet zagen. Hoe lastiger de vraag, des te meer voldoening haal ik uit deze trajecten. Het ontwikkelen van nieuw of verbeteren van bestaande proposities is een van mijn specialismen. Dit is vaak lastig voor organisaties omdat ze in de waan van de dag leven en er niet meer met afstand afstand naar kunnen kijken. Ik kijk het liefst mee over een langere periode , ik ben geen consultant die even zijn kunstje doet en je vervolgens aan je lot overlaat.

Vertel eens over jouw vakgebied: wat werkt wel, wat werkt niet?

Veel klanten vergeten om aandacht te besteden aan het behouden van (de juiste) klanten; wel doen! Ook af en toe de tijd nemen om keuzes te toetsen aan de gemaakte plannen is een absolute must. Ook geloof ik heilig in het meetbaar maken van de resultaten van communicatie-acties. Geen keuzes maken en alles voor iedereen willen doen is de grootste valkuil. Evenals het te verliefd worden op je product en vergeten wat je klant echt wil!

Waarom werkt jouw samenwerking met de Werkkamer?

Met De Werkkamer werk ik al een paar jaar met veel plezier samen. We delen dezelfde nuchterheid en passie voor het echt helpen van onze klanten. Als voormalig marketing manager en online marketing specialist deel ik de passie met hen voor de kansen die nieuwe media bieden, maar wel in slimme (omni channel) combinaties met de iets traditionelere kanalen. We gooien nooit het kind met het badwater weg!

Leukste Werkkamer-project?

Dat zijn er inmiddels al heel wat! Het meehelpen aan de pitch voor Saver vond ik een van de mooiste uitdagingen. Hoe krijg je burgers zover dat ze hun afval gaan scheiden. We hebben ons toen echt mogen verdiepen in mechanismen en bijzondere prikkels om mensen te motiveren om daar echt aan mee te gaan doen.

Maak af: “Wanneer ik niet werk…”

“Dan reis ik rond door Schotland of Scandinavië in mijn hele oude Landcruiser”. Ook scheer ik graag over de golven op mijn windsurfplank of werk ik mij al wandelend of fietsend door de bergen in het zweet!

Neem contact op!

Langskomen is leuker

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen