Adviseren vanuit betrokkenheid

Consulting & advies

Soms ziet een externe partij de zaken scherper en is in staat buiten de heersende problematiek te kijken en te denken in out of the box oplossingen. De Werkkamer is zo’n partij. Schakel ons in voor consulting met betrekking tot de communicatie wanneer je er alleen niet geheel meer uitkomt.

Nieuwsgierigheid voor webdevelopment advies

Ongeacht de opdracht geldt dat wij van De Werkkamer jouw organisatie willen doorgronden. We kruipen in de huid, vragen je het hemd van het lijf en leren de teams, doelstellingen en uitdagingen kennen als ons broekzak. Dat doen we altijd met dezelfde nieuwsgierigheid en betrokkenheid. Want alleen vanuit betrokkenheid én ervaring kan je écht adviseren en/of hervormen, daar zijn wij van overtuigd. Daarom staan daarbij niet slechts de doelstellingen voorop, maar nemen het liefst alles van het huidige reilen en zeilen onder de loep.

"Ook in een adviserende rol gaan we doortastend te werk"

Advies op maat

Zoveel bedrijven, zoveel uitdagingen. Wij zijn door de wol geverfd als het aankomt op communicatie-advies. Toch is elk bedrijf anders en moet je elk consult dus ook als zodanig opvatten, vinden wij. Daarom investeren wij veel tijd en energie in het echt leren kennen van onze klant. Onze adviezen zijn dus altijd zeer specifiek en op maat toegesneden, zodat het past als een handschoen.

Naast een adviserende rol heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises.

Behoefte aan advies?

Heeft jouw organisatie behoefte aan iemand die meedenkt en adviseert?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen