Hi, ik ben Nick Franken.

Fotograaf.

Waarom is jouw werk zo leuk?

Bezig zijn met het vertalen van een boodschap of verhaal naar beeld is wat me boeit. Een goede foto oogt alsof het makkelijk was om te maken, maar het tegendeel is waar. Er komt zo veel bij kijken, denk aan: concept, productie, planning, licht, camera, nabewerking. Deze uitdagingen houden mij geboeid.

Vertel eens over jouw vakgebied: wat werkt wel, wat werkt niet?

Zomaar een “kiekje” maken werkt niet, de foto moet de boodschap goed overbrengen. Dit vraagt veel voorbereiding en een goed uitgewerkt plan. Ik streef ernaar om alleen high-end beelden te maken, want dat is wat werkt. Dit communiceert je boodschap en trekt de aandacht van mensen. Pas dan heeft een foto nut en leidt het tot conversie. Fotografie is onderdeel van de totale communicatie, het moet aansluiten op het ontwerp en passen binnen het marketingplan.

Waarom werkt jouw samenwerking met de Werkkamer?

De Werkkamer laat mij meedenken over het beeld, goede marketing, communicatie is teamplay! Het kan niet zo zijn dat de kaders van de verschillende disciplines elkaar dwarsbomen. De professionele werkhouding van De Werkkamer helpt me om mijn kwaliteiten goed te benutten voor de klant.

Leukste Werkkamer-project?

Dat is een oudje, maar dat is zeker nog OQ Value. Deze fotografie is zeker high-end, nog steeds erg goed en tijdloos. Op technisch vlak is dit (qua beeldbewerking) echt een hoogstandje. Daarnaast had ik de creatieve vrijheid om de beelden zo te maken dat ze ook echt op zouden vallen.

Neem contact op!

Langskomen is leuker

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen