Logo ontwerp

Draag bij aan een sterk merk met een goed beeldmerk!
Logo ontwerp

Een logo of beeldmerk draagt bij aan de herkenbaarheid van jouw organisatie of merk. Een sterk logo-ontwerp is dus van belang voor jouw merk, bedrijf, product of event. Het belangrijkste? Toepasbaarheid, relevantie en bovenal: herkenbaarheid

Sterk merk!

Er is niet één juiste formule voor hét beste beeldmerk: een logo kan een zuiver grafisch symbool zijn, typografisch zijn opgebouwd of een combinatie van beide. Ook kan juist een sterke kleurcombinatie zorgen voor herkenbaarheid. Denk daarbij aan de vier gekleurde vlakken (rood, groen, geel en blauw) van Windows. Andere sterke logo’s? Wat dacht je van het appeltje van Apple, of de grote gele M van McDonalds? Natuurlijk zijn dat de allergrootsten, maar ook voor jou als lokaal (MKB) bedrijf valt er heel wat te winnen met het juiste beeldmerk.

Logo nodig? Kom naar Bergen op Zoom!

De Werkkamer is hét bureau voor logo-ontwerp in Bergen op Zoom en denkt graag mee over het ontwerp van jouw logo. Dat begint allereerst met een goed gesprek, het bepalen van de eisen en wensen en een brainstorm. Het logo is als het gezicht van het merk en draagt bij aan die welbekende eerste indruk. First impressions count! Het logo moet, kortom, volledig recht doen aan het merk of de organisatie. Aan ons om het perfecte ontwerp te presenteren.

"Een goed logo-ontwerp geeft smoel!"

Logo tanteLouise

Voor zorginstelling tanteLouise ontwierpen we een logo dat exact uitdraagt waar deze instelling, met als pay-off “De beste zorg, waar thuis ook is”, voor staat. Lees meer over deze case.

Logo met diepgang

Communicatiebureau De Werkkamer werkt graag vanuit een heldere visie en strategie, want dat levert de beste ontwerpen op. Een logo moet niet zomaar mooi of opvallend zijn, maar representatief zijn voor een bedrijf of merk. Dat is onze visie. Daarom duiken we eerst de diepte in, voordat we aan het ontwerpen slaan. Goed logo gegarandeerd!

Naast het ontwerpen van een sterk logo, beeldmerk of volledige huisstijl, heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises.

Bekijk alle expertises

Herkenbaar logo-ontwerp nodig?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een een herkenbaar logo-ontwerp?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!

Neem contact op