Logo ontwerp

Draag bij aan een sterk merk met een goed beeldmerk!

Logo ontwerp

Een logo of beeldmerk draagt bij aan de herkenbaarheid van jouw organisatie of merk. Met een pakkend beeld blijf je in de gedachten hangen en heeft je doelgroep iets om jouw bedrijf aan te herkennen. Een sterk logo ontwerp is dus van belang voor jouw merk, bedrijf, product of event. Het belangrijkste? Toepasbaarheid, relevantie en bovenal: herkenbaarheid.

Sterk merk!

Er is niet één juiste formule voor hét beste beeldmerk: een logo kan een zuiver grafisch symbool zijn, typografisch zijn opgebouwd of een combinatie van beide. Ook kan juist een sterke kleurcombinatie zorgen voor herkenbaarheid. Denk daarbij aan de vier gekleurde vlakken (rood, groen, geel en blauw) van Windows. Andere sterke logo’s? Wat dacht je van het appeltje van Apple, of de grote gele M van McDonalds? Natuurlijk zijn dat de allergrootsten, maar ook voor jou als lokaal (MKB) bedrijf valt er heel wat te winnen met het juiste beeldmerk. Als logo ontwerpbureau staan wij bij De Werkkamer klaar om jouw beeldmerk naar een hoger niveau te tillen.

Jouw bedrijfslogo laten ontwerpen in Bergen op Zoom

Wanneer jeervoor kiest om jouw bedrijfslogo te laten ontwerpen door een externe partij, dan kies je natuurlijk voor De Werkkamer. Wij zijn hét ontwerpbureau voor logo’s in Bergen op Zoom en denken graag met je mee over een beeldmerk dat past bij jouw visie. Dat begint allereerst met een goed gesprek, het bepalen van de eisen en wensen en een brainstorm. Het bedrijfslogo is namelijk het gezicht van jouw merk en draagt bij aan die welbekende eerste indruk. First impressions count! Het logo moet, kortom, volledig recht doen aan het merk of de organisatie. Aan ons om het perfecte ontwerp te presenteren. Het is hit or miss en wij zorgen er als logo ontwerpbureau voor dat jij met een fantastisch beeldmerk tevreden de deur uit loopt.

"Een goed logo ontwerp geeft smoel!"

Logo ontwerp tanteLouise

Zorginstelling tanteLouise koos ervoor om hun bedrijfslogo te laten ontwerpen door De Werkkamer. Na een uitgebreide brainstormsessie gingen wij hard aan de slag om een passend beeldmerk te presenteren. Het nieuwe logo draagt exact uit waar deze instelling, met als pay-off “De beste zorg, waar thuis ook is”, voor staat. Lees meer over deze case.

De Werkkamer als jouw logo ontwerpbureau

Communicatiebureau De Werkkamer werkt graag vanuit een heldere visie en strategie, want dat levert de beste ontwerpen op. Een logo moet niet zomaar mooi of opvallend zijn, maar representatief zijn voor een bedrijf of merk. Dat is onze visie. Daarom duiken we eerst de diepte in, voordat we aan het ontwerpen slaan.  Dit kunnen we echter niet alleen!

Met een kop koffie of thee gaan we met z’n allen om tafel zitten en vragen we jou het hemd van het lijf. We doorgronden jouw bedrijf volledig, zodat we precies weten waar jouw bedrijfslogo aan moet voldoen. Met verschillende schetsen komen wij weer bij jou terug en kiezen we het beste ontwerp. Goed logo gegarandeerd! Wil jij jouw bedrijfslogo ook laten ontwerpen door een expert en ben jij geïntereseerd in De Werkkamer als jouw logo ontwerpbureau? Neem dan contact met ons op of kom gewoon lekker bij ons langs!

Naast het ontwerpen van een sterk logo, beeldmerk of volledige huisstijl, heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises.

Herkenbaar logo ontwerp nodig?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een herkenbaar logo ontwerp?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!