Wie ben jij?

Identiteit & Positionering van je bedrijf

Wie ben je als bedrijf en wat heb je te bieden? Wat is je toegevoegde waarde? Dit is het vertrekpunt voor het formuleren van de identiteit van jouw bedrijf en de juiste positionering van je merk.

Laat zien wie je als bedrijf écht bent! De Werkkamer achterhaalt het DNA van jouw merk of bedrijf. Wij doen er alles aan om tot een kloppend brand design te komen. Merkbeleving in woord, beeld en gevoel!

Identiteit van je merk - De Werkkamer

Onderscheid en herkenbaarheid

Je streeft een herkenbaar merk na, of een organisatie die zich onderscheidt van concurrenten. Je wilt ambities waarmaken en tegelijkertijd de sterke kanten belichten van jouw onderneming. Daarom moet je keuzes maken, ergens écht voor staan! Dit start bij het formuleren van de identiteit van jouw bedrijf, het scherp krijgen van de waarde propositie en een passende en onderscheidende positionering van je merk. Gelukkig hoef je de identiteit van jouw bedrijf niet helemaal alleen te doorgronden! Wij zetten er graag onze tanden in en vragen je waar nodig het hemd van het lijf.

"De juiste positionering van je merk zorgt ervoor dat de boodschap zijn doel bereikt"

Een ijzersterke merkstrategie met behulp van De Werkkamer

Een goede merkstrategie is een logisch gevolg van een helder geformuleerde identiteit en resulteert in een effectieve positionering van je merk. Een duidelijke boodschap landt en haakt in op een bestaande behoefte. Dit vraagt allereerst om een duidelijk kader, keuzes en daadkracht. Wij analyseren waar de kracht van jouw organisatie ligt en vatten dit in een onderscheidende boodschap met bijpassend beeld, dát is onze belofte!

Dit kunnen we echter niet alleen! Samen met jou bepalen wij de identiteit van je bedrijf, want jij bent degene die de boodschap uitdraagt. Hierbij bekijken we kansen in de markt en vergelijken dit met jouw visie. Wat onderscheidt jou van de concurrenten en hoe kun jij hierop inspelen met een slimme positionering van jouw bedrijf en merk?

Positionering van je merk - De Werkkamer

Communicatiebureau De Werkkamer kenmerkt zich door een snelle en flexibele werkhouding. Vanuit Bergen op Zoom werken wij in een hecht team van ware experts voor verschillende opdrachtgevers. We hebben al veel succesverhalen behaald en halen het meeste uit ieder bedrijf dat bij ons aanklopt. Onder het genot van een kop koffie en een stuk appeltaart gaan wij het gesprek met je aan om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Hierbij beginnen we graag bij de identiteit en de strategie achter jouw bedrijf, zodat we alles in één keer goed aan kunnen pakken.

Samen creëren we de identiteit van jouw bedrijf

Wij denken graag mee over de identiteit en positionering van jouw merk en bedrijf, om ervoor te zorgen dat je de juiste doelgroep bereikt met de juiste middelen. Hierbij kijken we waar de verbeterpunten liggen en welke zaken prioriteit hebben. Van een (betere) website of (ander) logo tot een compleet nieuwe visuele identiteit: samen zorgen wij voor een merkstrategie die staat als een huis!

Naast het meedenken, adviseren en uitwerken van de juiste identiteit van jouw bedrijf, positionering en merkstrategie heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises.

Heldere identiteit & positionering van je merk nodig?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een duidelijke identiteit, sterke merkstrategie en heldere positionering?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen