Identiteit & positionering

De WerkkamerExpertiseIdentiteit & positionering

Wie ben jij?
Identiteit & Positionering

Wie ben je als bedrijf en wat heb je te bieden? Wat is je toegevoegde waarde? Dit is het vertrekpunt voor het formuleren van de merk- of bedrijfsidentiteit en de juiste positionering.

Laat zien wie je als bedrijf écht bent! De Werkkamer achterhaalt het DNA van jouw merk of bedrijf. Wij doen er alles aan om tot een kloppend brand design te komen. Merkbeleving in woord, beeld en gevoel!

Onderscheid en herkenbaarheid

Je streeft een herkenbaar merk na, of een organisatie die zich onderscheidt van concurrenten. Je wilt ambities waarmaken en tegelijkertijd de sterke kanten belichten van jouw onderneming. Daarom moet je keuzes maken, ergens écht voor staan! Dit start bij het formuleren van de identiteit, het scherp krijgen van de waardepropositie en een passende en onderscheidende positionering. Gelukkig sta je daar niet alleen voor! Wij zetten er graag onze tanden in en vragen je waar nodig het hemd van het lijf.

Merkstrategie

Goede merkstrategie is een logisch gevolg van een helder geformuleerde identiteit en resulteert in een effectieve positionering. Een duidelijke boodschap landt en haakt in op een bestaande behoefte. Dit vraagt allereerst om een duidelijk kader, keuzes en daadkracht. Wij analyseren waar de kracht van jouw organisatie ligt en vatten dit in een onderscheidende boodschap met bijpassend beeld, dát is onze belofte!

"De juiste positionering zorgt ervoor dat jouw boodschap zijn doel bereikt"

Communicatiebureau De Werkkamer kenmerkt zich door een snelle en flexibele werkhouding. Wij denken graag mee over de juiste identiteit en positionering, om ervoor te zorgen dat je de juiste doelgroep bereikt met de juiste middelen. Van (betere) website of ander logo tot compleet nieuwe visuele identiteit: wij zorgen voor een positionering en merkstrategie die staat als een huis!

Naast meedenken, adviseren en uitwerken van de juiste identiteit, positionering en merkstrategie heeft De Werkkamer meerdere (aanvullende) expertises.

Bekijk alle expertises

Heldere identiteit & positionering nodig?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een een duidelijke identiteit, sterke merkstrategie en heldere positionering?
De Werkkamer werkt, ook voor jou!

Neem contact op