Hi, ik ben Marloes Wierckx.

Copywriter & Social media expert.

Ruim meer dan een jaar werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Marloes Media Lab als (SEO) copywriter samen met De Werkkamer. Het maken van websites en het maken van content gaan nauw samen. Je kunt een perfecte website maken, maar als de teksten niet pakkend zijn en niet SEO geschreven dan is dat een gemiste kans. Het een kan niet zonder het ander en dat maakt onze samenwerking erg waardevol.
Daarnaast ben ik social media expert. In deze rol adviseer ik De Werkkamer en werken we samen aan diverse projecten. Social media succesvol zakelijk inzetten begint bij de juiste strategie. Het is een effectief marketinginstrument dat niet meer weg te denken is in een algehele marketing- en salesstrategie.
Het zorgt voor verbinding en interactie met de doelgroep en vormt een bron van belangrijke informatie over de doelgroep. Wist je trouwens al dat er meer dan 51 miljoen social media accounts zijn in Nederland?! Er is dus altijd wel een platform te vinden waar jouw doelgroep en (potentiële) klant te vinden is.

Neem contact op!

Langskomen is leuker

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen