Hi, ik ben Elise Kwakkenbos-Termeer.

Tekstschrijver.

Waarom is jouw werk zo leuk?

De afwisseling natuurlijk! In de eerste plaats de verschillende bedrijven en mensen waar ik voor werk, uit allerlei branches. Maar ook de uiteenlopende opdrachten: de ene dag werk je aan een website, de andere dag lever je input voor een aanbesteding of schrijf je een brochure, een blog, een nieuwsbrief, of… Soms ben je maanden bezig met een project, soms is het alle hens aan dek en moet een tekst dezelfde dag nog klaar.

Vertel eens over jouw vakgebied: wat werkt wel, wat werkt niet?

Ik vind het belangrijk om me goed in te lezen, de tijd te nemen voor een grondige voorbereiding. Voor ik echt aan het schrijven sla, heb ik graag persoonlijk contact met de klant. Dan hoor ik hoe iemand spreekt, waar hij of zij enthousiast van wordt, waar er vragen of onzekerheden zijn. Soms heb ik met complexe onderwerpen te maken, waar ik me in vast kan bijten. Als er dan uiteindelijk een heldere, lekker leesbare tekst ligt, geeft dat een enorme kick. Bedrijven zijn wel eens geneigd om te kant en klare teksten aan te leveren. Dat werkt vaak minder prettig, omdat ik dan in een bepaald keurslijf word geduwd. Het is ook dubbel werk, de klant heeft er al een hoop tijd in gestoken en vervolgens ga ik er nog mee aan de slag.

Waarom werkt jouw samenwerking met de Werkkamer?

Het fijne aan de samenwerking met De Werkkamer vind ik dat we als team voor de klant gaan. Samen goed werk afleveren staat voorop, volgens afspraak en deadline. Ook als de tijd krap is, zetten we alles op alles om de klant uit de brand te helpen.

Leukste Werkkamer-project?

Het leukste Werkkamer-project was de website voor CapsNobel. Een nieuwe strategie, een frisse vormgeving, nieuwe teksten. Met een hecht team en door goede samenwerking met de klant kwamen we tot een resultaat waar we zelf ook hartstikke trots op zijn.

Neem contact op!

Langskomen is leuker

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen