tanteLouise – Huisstijl

Concept, huisstijl, logo-ontwerp

TanteLouise is een zorginstelling in Bergen op Zoom en biedt zorg aan huis, mantelzorg, zorg en wonen, behandelingen en revalidatie. Ze vroegen ons een nieuwe huisstijl te ontwikkelen.
We startten daarvoor bij de fundamenten van de organisatie, die we tijdens een uitgebreide brainstorm bespraken. Dit resulteerde in een concept voor de nieuwe huisstijl en een fris logo.

Expertise

"Op een waardige manier oud worden, dat willen we allemaal en dat gunnen we ook iedereen. Soms lukt dat zelfstandig, in de vertrouwde omgeving van het eigen huis, vaak is extra hulp of zorg gewenst of zelfs noodzakelijk. In dat geval biedt tanteLouise uitkomst. Want waar u ook woont op de Brabantse Wal: tante is altijd in de buurt."

- tanteLouise

Huisstijl

De basis van de huisstijl bestaat uit geïllustreerde iconen die stuk voor stuk verwijzen naar de kernwaarden van de organisatie. Zo zie je iconen die verwijzen naar zorg, samen, liefde, thuis, en veel meer. De huisstijl zegt precies waar de organisatie voor staat: “De beste zorg, waar thuis ook is.” In allerlei communicatie-uitingen – van het logo tot brochures en multomappen – is die herkenbare stijl doorgevoerd. We zijn trots op het resultaat!

CSB Map

Banieren

Team
Andrea van der Roest

Creatief directeur

Carla van Loon

Multimedia ontwerper

Neem contact op!

Langskomen is leuker

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen