Stadvracht – Huisstijl

Concept, huisstijl, logo-ontwerp

De fietskoeriers van Stadvracht rijden op bruine boterhammen in plaats van diesel, dat vermindert Co2 uitstoot en lawaai in Bergen op Zoom en omgeving. Dat sprak ons natuurlijk direct aan, in onze mooie Engelsestraat staan regelmatig stinkende diesels te ronken.

Wat wij laten zien in deze huisstijl is professionaliteit, snelheid en duurzaamheid. Naast de kleine ondernemer in de binnenstad, moeten ook grotere bedrijven vertrouwen hebben in Stadvracht fietskoeriers. Fiets ze eruit Charlie!

Expertise

"Stadvracht is een lokale kleine onderneming. Door gebruik te maken van hun diensten levert we samen een bijdrage aan de lokale economie en uw directe omgeving. Onze pakketjes worden al bezorgd door deze groene koerier."

- Stadvracht

Huisstijl

De huisstijl van Stadvracht spreekt wat ons betreft voor zich. Wielen, gevels, bloemblaadjes en snelheid door de strakke belijning. De herkenbare huisstijl is niet alleen groen aan de binnenkant. Het kleurgebruik is stevig en zakelijk, wij hebben deze starter een herkenbare identiteit gegeven, we zijn samen trots op het resultaat!

Bekijk ook de website

Team
Andrea van der Roest

Creatief directeur

Jeroen Peetoom

Grafisch ontwerper

Neem contact op!

Langskomen is leuker

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen