Prince Kunststof Infra - Huisstijl

Prince Kunsstof Infra – Huisstijl

huisstijl, logo-ontwerp

Prince Kunststof Infra produceert en levert hoogwaardige, innovatieve en gecertificeerde kunststof verbindingsstukken voor gas-, water- en riool persleidingen en biogas installaties. Zij vroegen ons mee te denken over een nieuwe identiteit  en herpositionering in de markt. Het logo werd de kroon op hun werk, dat verdien je toch als je zo gedreven bent!

"De kroon weerspiegelt de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Alles wat wij produceren verdwijnt onder de grond, maar de gedegenheid waarmee wij ons werk doen is een kroon op ons werk. En dat doen wij samen!"
Aldus Prince....

– Prince Kunststof Infra

Prince autobelettering

Auto belettering

Prince beeldbewerking

Fotografie

Prince infographic

Infographic

Huisstijl

Gas, water en technniek vormen de kern van het beeldmerk. Dat zie je terug in de kleurstelling, maar natuurlijk ook in de kroon. De kroon is opgebouwd uit buizen die als het ware liggen opgestapeld, maar het is natuurlijk ook een verwijzing naar de naam Prince. De kleuren zijn herkenbaar voor de gas- en waterwereld waar Prince Kunststof Infra haar producten aan levert. De herkenbare huisstijl komt terug in allerlei communicatie-uitingen – van briefpapier tot website en brochures.

Neem contact op!

Langskomen is leuker