Mingfeng Composite – Logo

Logo ontwerp

Mingfeng Composite Europe vroeg ons een logo te ontwerpen waarmee zij de Europese markt konden betreden. Dit betekende voor ons dat wij ons niet alleen verdiepen in de vraag van onze opdrachtgever, maar ook in de markt waarin zij zich begeven.
We zijn uitgedaagd om een herkenbaar logo te ontwerpen dat zich onderscheid van de Europese concurrentie. Dat is gelukt toch?

Expertise

"Onze ingenieurs zijn professioneel, creatief en ijverig en hebben allemaal veel ervaring met ontwerpen voor de infrastructuurindustrie en de bouwsector."

- Mingfeng Composite

Voor dit logo is de kleurstelling bepalend. Geel staat internationaal voor elektra. Daarnaast wilden wij terug laten komen waar Ming Feng zich in specialiseert. Dit is onder andere de elektrische isolatie bedoeld voor windmolens.

In de vorm van de letters wordt verwezen naar electriciteits bedrading. De ronde vorm is een terugkerend element. Zowel in windmolens, als in de materialen die het bedrijf levert. De totale compositie heeft geleid tot een strak design, herkenbaar in de internationale markt.

Team
Andrea van der Roest

Creatief directeur

Jeroen Peetoom

Grafisch ontwerper

Neem contact op!

Langskomen is leuker

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen