BG-Engineering – DigiMag

Online, concept en opmaak, redactie

BG-Engineering is een innovatieve onderneming en grondlegger van proactieve gladheiddetectie in Nederland. Het bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en implementatie van gladheidmeldsystemen. Dat klinkt zo ingewikkeld als het is, en juist daarom was een DigiMag voor dit innovatieve bedrijf zo welkom!

Expertise

"Wij zijn continu aan het innoveren en luisteren goed naar wensen en ideeën van onze klanten. BG-Engineering is dé partij als het aankomt op gladheiddetectie. Samen meer grip op de winter!"

- BG-Engineering

Online magazine

De Werkkamer maakte een online magazine over het verhaal achter en belang van strooit.nu.
Dit is een website van BG-Engineering die de actuele informatie versterkt over de toestand van het wegdek. Dat is met name in de wintermaanden van belang. In diverse artikelen komen onder andere de directeur van het bedrijf, een meteoroloog en projectleiders en wegdekbeheerders van de provincie Noord-Holland aan het woord. Zij werken namelijk dagelijks met deze innovatieve tool. Het resultaat is een helder en inspirerend magazine over een relatief complexe technische toepassing, gevat in lekker lezende verhalen.

Ga naar het online magazine

Team
Andrea van der Roest

Creatief directeur

Carla van Loon

Multimedia ontwerper

Priscilla de Putter

Copywriter

Neem contact op!

Langskomen is leuker

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen