Op zoek naar een nieuwe jas voor jouw bedrijf?

Wie denkt dat dit bericht je laat kiezen tussen de laatste trends op het gebied van bedrijfsjassen, komt bedrogen uit (als daar al trends voor bestaan). Maar zap niet meteen weg, wij gaan je helpen indruk te maken. Een eerste indruk alleen is niet voldoende geloven wij. Wij laten je zien hoe je een blijvende en herkenbare indruk kan achterlaten in alle (communicatie)uitingen. Zet de eerste stap met een goed doordachte huisstijl.

Wij krijgen vaak de vraag of wij een nieuw logo kunnen ontwerpen. ‘Uiteraard!’, is dan ons antwoord, ‘maar laten we even rond de tafel zitten om duidelijk af te stemmen wat de bedoeling is’. Een warme jas of extra laagjes zijn bij zo’n meeting overigens wel aan te raden, want we vragen je het hemd van het lijf.

Je wilt een eenduidig beeld dat aansluit op het DNA van jouw organisatie. Wellicht is een logo ontwerp alleen dan niet genoeg. Ons advies: pak het direct goed aan! Dit geldt niet alleen voor nieuwe merken en startups. Ook voor gevestigde bedrijven geldt: houd de huisstijl up-to-date! Met een gedateerde huisstijl word je op den duur voorbijgestreefd door je concurrenten. Eerder succes biedt namelijk geen garanties voor de toekomst. Ga dus mee met de tijd, zonder jouw visie uit het oog te verliezen.

“Toon jouw ware gezicht met een onderscheidende huisstijl!”

Wanneer we het erover eens zijn wat jouw organisatie echt nodig heeft, is het aan ons om écht aan de slag te gaan. Onze ideeën worden uitgewerkt in schetsen en teruggekoppeld in een presentatie, uiteraard onder het genot van een lekkere bak koffie en alle ruimte om ideeën uit te wisselen. Zodra wij alle feedback hebben verwerkt, wordt het ontwerp naar de benodigde communicatiemiddelen vertaald. Zie het als een muur die een nieuwe kleur verf krijgt, dan kan de rest van je huis toch niet achterblijven?

Laat die vertaling maar aan ons over! Waarom? Omdat dát is wat we al jaren doen. We denken mee vanaf de brainstorm, we maken concept- ontwerpvoorstellen en nemen je daarnaast ook nog eens al het drukwerk uit handen. Dit noemen we de totaaloplossing voor jouw huisstijl ontwikkeling.

Geïnteresseerd in dit onderwerp of heb je vragen met betrekking tot jouw huisstijl? Loop gerust eens binnen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

De Werkkamer
Engelsestraat 13
4611 RP Bergen op Zoom

0164 – 85 54 20
info@dewerkkamer.nl

De Werkkamer scoort een 5,0 uit
5 op basis van 5 beoordelingen